![]() |
|
|||||||
| דתיים חילונים זה לא משנה אם אתם דתיים, חילונים או משהו באמצע, כאן תוכלו להתבטא בכל נושא שקשור לדת, מדינה וחקיקה בנושא. |
![]() |
|
|
LinkBack | הגדרות נושא | אפשרויות הצגת נושא |
|
|||
|
ביום חמישי האחרון פיטרו אותי מהעבודה. האם לחפש או לא לחפש. לחפש או לא לחפש.
המנכ"ל קרא לי לשיחה, התפתל בכסא, ואמר לי שיש צמצומים וכד'. אמרתי לו שבע"ה אמצא עבודה, ושזו זכותו המלאה לפטר אותי וש... יירגע. בסוף השיחה הוא אמר לי שבע"ה אמצא עבודה. אמרתי לו שהיה משתלם לשמוע ממנו ... בע"ה , זה שווה הכל. טלפנתי הביתה ואמרתי לאשתי, חרב עליה עולמה. הרגעתי אותה וכד'. כשבתי בת ה 12 הגיעה הביתה וראתה את האמא שלה היא נבהלה, ואז היא ספרה לה מה קרה. היא אמרה לה "טוב", הלכה למחשב וחיפשה לי עבודה באינטרנט, וכשחזרתי הביתה מצאתי 8 דפים של הצעות עבודה, שהיא מצאה באינטרנט. אמרתי לה "תודה" אבל אני חושב שהקב"ה שדרג אותי ואני רוצה לעבוד בירושלם, כדי שאוכל בקלות להגיע למו"רי . אז ביום שישי, ישבה ומצאה לי כנ"ל דפים גדושים במקומות פוטנציאליים בירושלים. כל מה שהקב"ה עושה - לטוב הוא עושה. ואם אעבור לעבוד בירושלים (גם במשכורת קטנה יותר) ארגיש שהקב"ה עשה לי טובה. |
|
|||
|
רק עכשיו ראיתי את זה. מקווה שבינתיים כבר מצאת עבודה. ויישר כח גדול לבתך!
|
מאחלת לך שהכול יהיה לטובה. גישתך - כבר טובה, ואתה מנצל את ההזדמנות היטב כדי לחנך את בני המשפחה לאמונה בקב"ה.
מרגש לקרוא על התגובה של בתך, שנרתמת לעזור למאמץ המשפחתי "ולמצוא לאבא עבודה". בתיה וינון, אולי לא שמתם לב, אך חרבונה כתב את ההודעה הזו רק היום, כך שקשה לצפות שימצא עבודה כה מהר. בע"ה, שתימצא העבודה המתאימה, ובזמן המתאים.
יעל, מנהלת פורום זכויות בעלי חיים פורומים נוספים שחשוב להכיר: פורום בעלי חיים, פורום הגנת הסביבה, פורום יהדות נערך לאחרונה על ידי יעל, 03-05-2009 בשעה 20:54 |
|
|||
|
אכן, חשבתי שזו הודעה ישנה. אז בעזרת ד' יהיו בשורות טובות בקרוב.
|
טרם מצאתי עבודה, ואני מניח שייקח זמן, ובמיוחד שאני רוצה רק בירושלם והסביבה. יש לי הצעה מענינת באיזור ירושלים. פניתי וטרם קבלתי תשובה. יש לי הצעה , גם היא מענינת (רכוז הפעילות של הנחלת יהדות בבתי ספר חילוניים אצל נערים לא יהודים ולהכשירם לגיור) אבל זה ב"מודיעין" וב"שוהם"). אני לא יודע אם לקבל את זה בגלל שזה לא בירושלם. השם יעזור.
שמתם לב שאני "טועה" וכותב ירושלם ולא ירושלים, עם יו"ד. זה בגלל שכך כתוב בתנ"ך. יש רק מקום אחד שמוזכר ירושלים עם יו"ד (במגילת "אסתר") ששם הכוונה שמרדכי גלה לא סתם מירושלם (של מטה) בלבד, אלא מירושלים הבנויה, משני ירושלם, אחד של מטה ואחר של מעלה. ירושלם כפול = ירושלים. כמו יד וידים. רגל ורגלים וכו. שנזכה לראות את ירושלים, כולנו. |
|
|||
|
ההצעה שכתבת עליה באמת מעניינת. וזו עבודה שיש בה גם שליחות. אאחל לך שכל שיצא - לטובה יצא.
|
ציטוט:
אך אני שואלת את עצמי אם הסיבה שנערים אלה (או ההורים / מורים) רוצים להתגייר לא נובעת מכך שפשוט רוצים להיות שייכים לחברה (chevre) בכיתה. על כל פנים, ללא ספק ד' יאיר את דרכך לקבל את העבודה במקום הטוב ביותר בשבילך, ששם תהיה לך אפשרות להיות שליח מצווה, ואם זה לטובה, אני מאחלת לך שזה יהיה בירושלים. ואגב, מענין מאד מה שכתבת על ירושלם. ואולי "מים" מתייחס גם למיים עליונים ולמים תחתונים?
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|