![]() |
|
|||||||
| פלילים ונפגעי עבירה צריכים עורך דין פלילי? מטרת פורום פלילים ונפגעי עבירה היא לתת מענה לשאלות המשתתפים בפורום בתחום הפלילי הן מבחינת אדם שעבר עבירה והן מבחינת אדם שנעברה נגדו עבירה. הפורום מנוהל ע"י עורכי דין פלילי: עו"ד נוגה ויזל, עו"ד גיל באיער |
![]() |
|
|
LinkBack | הגדרות נושא | אפשרויות הצגת נושא |
|
|||
|
כאדם מסויים, נציג חברה מסויימת, והדייר לא רוצה לפתוח את הדלת
של דירתו. הנציג ממשיך לדפוק על הדלת , מבלי להרפות וגורם אי נוחות לדייר שבבת. השאלה היא האם זו עבירה של הטרדה או גם תקיפה (מסיבה מסויימת) . במצב שאין משטרה האם יכול הדייר לצאת מהדירה ולנסות להעיף את התוקף בכוח? תודה רבה מראש. |
|
||||
|
במידה שנמחזיק במקום ביקש מהנציג לעזוב את המקום והוא לא עזב, מדובר בעבירה של הסגת גבול.
המחזיק יכול לצאת מהדירה ולהעיף את הפולש בכוח, ובלבד שלא יגרום לו לחבלה של ממש.
|
ואני הודעתי על הגנה עצמית , וסעד עצמי, והחוקר לא מקבל את
הטיעון שלי, ומזהיר אותי לבל אעבור עבירה כזאת יותר ואם אמשיך לדבר אז החוקר יעצור אותי. האם זה איום חוקי של החוקר לשים אותי במעצר? תודה מראש. |
|
|||
|
אני לא ממש מבין את ההודעה האחרונה שלך : אם בסוף הבנת שהאדם הוא חוקר, סימן שהוא כן הציג את עצמו בשלב מסוים. נכון?
בכל מקרה, כל איש חוק חייב להראות תעודה מזהה, אחרת כל אחד פשוט יעשה מה שהוא רוצה.
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|